This is direct Google Translate.
If someone would like to do a proper Bahasa Malaysia Translation, dm the text to us.

Selepas 8 bulan penyelidikan sebagai pelajar MOC (kod kumpulan: J44 Jakarta; 3-5 Oktober 2018; yuran kursus: RM19,988 / pax), ini adalah penilaian pakar saya dan tinjauan mengenai Wong Jeh Shyan dan Miracles Of Capital (MOC) .

MOC J44 Jakarta Group

Pasukan Cult & ScamBusters saya termasuk penasihat American Investigative Journalists dan juga peniaga-peniaga saham profesional Amerika yang mengkaji dan menyelidik NYSE dan saham global, IPO, ucapan Ketua Pegawai Eksekutif untuk mengesan dan mengenalpasti kejatuhan Logik yang tidak konsisten. – yang boleh menjejaskan hasil harga saham.

________________________________

TENTANG WONG JEH SHYAN:

(Bahasa Cina: 黃哲賢 pinyin: Húang Zhéxián) Wong Jeh Shyan adalah seorang arkitek Malaysia yang menjadi pembicara guru kewangan. Beliau adalah pencipta Keajaiban Modal 3 hari sejak 2008.

Wong terkenal di litar pembesar suara di 17 negara terutama di Malaysia sebagai salah satu persidangan kekayaan yang paling mahal. Yuran persidangan berkisar antara RM15,000 hingga RM30,000 (US $ 3,750 – US $ 7,500).

Alumni MOC dalam tempoh 10 tahun yang lalu adalah sekitar 4,500 pelajar. Saya menganggarkan hanya kurang 10% aktif kerana keahlian “Facebook MOC Most Uspiring” Secret Facebook Group kurang daripada 500. Saya telah dikeluarkan dari kumpulan FB ini sekitar 18 Mei 2019.

Terdapat banyak aktiviti yang meragukan bahawa rakyat Malaysia dan 16 negara lain di mana MOC beroperasi perlu diperhatikan dan diberi amaran mengenai Wong Jeh Shyan, seorang pemangsa kapitalis “kewangan”, yang mempunyai Doktor Falsafah palsu dari Pakistan.

NOTIS PELANGGAN BERITA PERNIAGAAN DI 17 NEGARA

Saya menjemput Wartawan Penyiasat dari Akhbar Utama dan Berita Dalam Talian tempatan di 17 negara yang MOC beroperasi – untuk mengambil alih pendedahan berterusan Wong Jeh Shyan dan Keajaiban Modal.

Amalan undang-undang tetapi tidak beretika Keajaiban Modal sangat menarik minat para pembaca akhbar.

__________________________________________________________________________

KUMPULAN MOC DI 17 NEGARA:

 1. Afrika Selatan
 2. Thailand (Promoter / Penganjur: Sujata Bhatia)
 3. Brunei
 4. Taiwan (Promoter / Penganjur: Martin Chou)
 5. India
 6. Macau
 7. Jepun
 8. Filipina
 9. Malaysia (Promoter / Penganjur: CEO Precession Capital: “Nash” Nazril Idrus)

Precession Capital mempromosikan “Prinsip Modal” (@ RM5,500) – maklumat generik yang lebih praktikal namun masih tidak berguna kerana Robert telah menghadiri POC juga.

 1. Singapura
 2. Vietnam (Promoter / Penganjur: Marcus Leng)
 3. Poland
 4. Australia
 5. China
 6. Indonesia (Promoter / Penganjur: Desy Eriangga / Rika Handayani)

Mauritius, Sri Lanka (Promoter / Penganjur: Shine GoGlobal: Ayyappa Dass) seterusnya pada tahun 2019.

NOTA: Di Hong Kong, di beberapa bandar di China, dan di lebih banyak bahagian industri Malaysia, nama reputasi buruk Wong Jeh Shyan dan MOC “bau ke langit tinggi”.

Oleh itu, Wong, tangan kanannya Jimmy Phoon, MOC Promoters, dan Alumni MOC akan berpindah ke Bandar dan Negara lain yang tidak peduli dengan amalan MLM yang tidak beretika Wong.

Keajaiban Modal 13 Undang-undang Tetapi Amalan Tidak Beretika (MOC):

 1. Wong Jeh Shyan mempunyai doktor falsafah palsu dari Universiti Dadabhoy, Pakistan (Baca HEC mengharamkan dua universiti: https://tinyurl.com/y5j89dpq).

INIX Dr Wong's Dadabhoy University

Doktor Wong Yeh Shyan berasal dari Universiti Dadabhoy, Pakistan yang mana HEC (Suruhanjaya Pendidikan Tinggi) menguatkuasakan pengharaman kemasukan pada tahun 2017.

Saya cadangkan kepada semua pelajar MOC untuk berhenti memanggil Wong Jeh Shyan alias Húang Zhéxián sebagai Doktor kerana mereka menyebarkan kebohongan perniagaan yang tidak beretika.

 1. Wong Jeh Shyan meletak jawatan sebelum EGM daripada INIX Technologies Holdings Bhd dipanggil untuk memecatnya sebagai pengarah: https://tinyurl.com/y5fv6zge (sebab penyingkiran untuk disiasat).

 

 1. Amalan dikenali Dr Wong Jeh Shyan untuk mengenakan 20% saham syarikat untuk menjadi pengarah syarikat dan pensyarah bengkel. Wong akan melibatkan Alumni MOC lain untuk rangkaian dan membantu tetapi dia sendiri dikenali untuk tidak melakukan apa-apa kerja perundingan, atau menawarkan apa-apa nasihat perniagaan penting.

 

Bandingkan ini dengan seorang Bank Pelaburan profesional yang telah melakukan banyak kerja perundingan dan membayar berjuta-juta untuk memperoleh 20% saham syarikat.

 

 1. MOC beroperasi seperti Kultur Perniagaan MLM yang rumit – dengan Dr. Wong betul-betul di bahagian paling atas yang memberi manfaat paling banyak.

 

MLM peringkat pertama ialah Promosi MOC & Associates Langsung dengan Dr. Wong Jeh Shyan seperti:

Jimmy Phoon (lelaki kanan Dr Wong)

Dato ‘Rayson Wong (Modal Teroka Alphacap Bhd)

Precession Capital Bhd. (Ketua Pegawai Eksekutif: “Nash” Nazril Idrus), Precession Australia dan Ladies Powerhouse (penganjur: Connie Low of Fashion Library Bhd dan Food Bar).

Tahap kedua MLM adalah Projek Alumni MOC seperti:

ALPS Bhd (Dr. SK Tham), Fashion Library Bhd (Connie Low), UncleZam Bhd (Zamsaham).

Tahap ketiga MLM adalah Alumni MOC di 17 Negara:

Dr. Wong dan MOC Promotersnya sentiasa mengejar jualan keras MOC Refresher Courses di US $ 1,000 semua Alumni MOC dari 17 negara di mana MOC beroperasi.

 

 1. Wong dan pemain utama Projek MLM peringkat pertama dan kedua dikenali untuk menyerang syarikat-syarikat lama, mengosongkan aset syarikatnya dan kemudian cuba mendapatkan pelabur untuk melabur dalam syarikat shell baru.

 

 1. Wong mempersembahkan sekurang-kurangnya 30% dari Google dalam Persidangan MOC selama 3 hari.

100% pengetahuan MOC adalah undang-undang tetapi tidak beretika kerana kebanyakan kandungan adalah maklumat generik yang tidak berguna yang mana sesiapa sahaja boleh mendapatkan PERCUMA dari Google.

Wong begitu malas bahawa dia tidak repot-repot untuk memunggah semula maklumat google ke dalam persembahan PowerPoint tetapi hadir terus dari Google.

Kursus MOC adalah LEGAL. Kami berlari melalui garis panduan MOC dan kandungan dengan pelbagai Bank Pelaburan, CEOS, CFO, maklum balas mereka adalah MOC adalah praktikal tanpa keprihatinan bagaimana IPO suatu pelan perniagaan.

MOC adalah pengetahuan tidak berguna yang tidak akan membantu sesiapa IPO atau menjadi unicorn US $ 1B.

Tidak ada perkara seperti ‘mukjizat modal’.

Satu-satunya keajaiban modal adalah kepentingan kompaun.

Pengalaman Saya dan Penilaian sesi CEO 1 Hour One-on-One Wong Jeh Shyan:

Dalam sesi persendirian saya dengan Dr Wong, beliau mengulangi sampah generik yang tidak berguna dari Persidangan MOC selama 3 hari dan menghubungkan saya dengan rangkaian MOCnya.

Dalam sesi perseorangan kedua saya (RM500) dengan Wong, apabila pasukan saya dan saya sedang menyampaikan pitch kami, 90% masa dia benar-benar terganggu dan bermain dengan telefon bimbitnya.

Salah seorang daripada 4 anggota pasukan kami yang duduk di belakang Dr. Wong mengesahkan beliau bermain dengan foto Facebook dan menyiarkan foto-foto di banyak kumpulan WhatsApp MOC yang mana dia sentiasa keras menjual.

Sesi persendirian saya hanya berlangsung selama 14 minit dengan satu-satunya nasihat untuk menghubungi seorang lagi pelajar Alumni MOC. Tidak ada nasihat maklum balas mengenai pitching kami – NOTHING. Sisa keseluruhan sebanyak RM500.

Pada masa ini, Precession Capital Bhd mengutip RM500 seorang untuk sesi swasta selama 1 jam dengan Dr. Wong.

Wong tidak memberikan apa-apa nasihat yang berguna, profesional di mana-mana kawasan, tetapi dia sangat malas dia meluluskan anda ke pemimpin MOC peringkat rendah untuk rangkaian.

 

 1. Wong mendakwa beliau adalah bekas Ketua Pegawai Eksekutif CommerceNet di Singapura tetapi pencarian cepat google dan semua nombor kenalan CommerceNet telah mati.

Semua laman web dan sumber lain mengatakan CommerceNet adalah organisasi bukan keuntungan yang membantu para pemula di Singapura.

Wong telah berubah daripada memberi nasihat hampir tidak percuma (bukan keuntungan) untuk mengenakan bayaran terlalu tinggi untuk maklumat kewangan generiknya yang sia-sia.

 1. MOC adalah Kultur Perniagaan MLM – menjual anda untuk menghadiri Rekod tidak berkesudahan di 17 Negara

Mencuci otak Wong Alumni MOC untuk mengulangi kursus MOC Refresher berkali-kali untuk mendapatkan “TINGGI” bahawa mereka akan menjadi ahli perniagaan masa depan dan memberikan PRAIAN FALSE bahawa dia boleh membantu anda IPO perniagaan anda dan bernilai sebagai US $ 1 Bilion Unicorn Startup.

 

Wong, tangan kanannya, Jimmy Phoon, dan penganjur mereka seperti Precession Capital Bhd. Dan MOC di 17 Negara akan sentiasa menjual anda dengan mengambil banyak rekursa pada harga AS $ 750 hingga US $ 1,000 setiap rekursa.

Malah mengutarakan idea perniagaan anda di persidangan MOC baru tidak bebas – US $ 1,000 setiap untuk padang 10 minit. Tetapi penonton MOC Persidangan adalah penonton yang SANGAT untuk Pelajar MOC kerana kebanyakan peserta berada di sana untuk belajar cara mendapatkan dana dari orang lain – majoriti pelajar MOC TIDAK pelabur.

 1. Wong mengganggu pelajar MOC dengan “Keajaiban Modal” yang akan memenuhi aspirasi pelajar MOC.

Secara realiti Wong mengganggu pelajar MOC dengan “Red Herrings” IPO lain yang berjaya seperti Uber di seluruh dunia.

Kebanyakan pelajar MOC termasuk syarikat MOC Second MLM Level Bhd semuanya terjebak dalam tahap CO-FOUNDER.

Salah seorang rakan saya J44 Indonesia, Arifa Tan telah dibasuh oleh otak sehingga dia begitu bersyukur kepada “Dr” Wong kerana menunjukkannya untuk mendapatkan Pengasas bersama pertama. Maklumat umum bahawa pelabur pertama yang anda hadapi adalah 3Fs: Keluarga, Kawan & Fools. “Dr” Wong tidak mendedahkan apa-apa perkara baru tentang mendapatkan Pengasas bersama dalam BSnya, tidak berguna, “Revolusi” Peta Jalan Kewangan (FRM) Maklumat MOC yang paling penting dan paling ketara dalam Persidangan 3 hari.

Wong tidak mahu pelajar MOC mendapatkan ke peringkat Ekuiti Persendirian atau Perbankan Pelaburan – kerana semua profesional PE, IB, dan Pemasaran kami mendekrapi bahawa pendekatan MOC dan tonggak penting FRM juga tidak berfungsi dalam perniagaan sebenar.

Sekiranya pelajar MOC “tersandung secara kebetulan secara tidak sengaja” dengan konsep yang baik dan mendapat nasihat Perbankan Pelaburan atau nasihat Pemasaran profesional, Dr. Wong tahu dia akan kehilangan pelajar MOC yang lebih bijak ini.

Wong dan MOC Promotersnya akan kehilangan keuntungan utama dari kursus MOC Refresher jika pelajar MOC meneruskan ke Angel Investor atau Ekuiti Persendirian.

Seorang Pakar Penipuan Amerika mendedahkan kepada kami bahawa Dr. Wong diam-diam mahu pelajar-pelajar MOC menjadi bergantung sepenuhnya kepada MOC, untuk terus membuat wang dengan mencuci otak pelajar MOC untuk terus menghadiri persidangan MOC Refresher yang banyak dan kursus sokongan seperti Penggabungan & Pengambilalihan apabila fasa ini adalah cara terlalu jauh di masa hadapan untuk pelajar MOC.

 1. Penekanan lebih kepada IPO dan mengepam anda “TINGGI” untuk menjadi permulaan Unicorn.

Peta Jalan Kewangan Wong kepada IPO hanyalah satu garis panduan penting yang tidak mempunyai pengetahuan tertentu mengenai BAGAIMANA melaksanakan langkah-langkah yang diperlukan untuk IPO

Konsep yang paling penting dalam MOC adalah Peta Jalan Kewangan Wong (FRM) yang mendapat pembiayaan dan pengurangan saham untuk mendapatkan pembiayaan daripada Pengasas Bersama, Pelabur Malaikat, Firma Modal Ventura, firma Ekuiti Persendirian, Bank Pelaburan.

FRM Wong hanyalah satu pelan penting, bukan peta jalan kerana ia tidak memberitahu anda BAGAIMANA mendapatkan dana, atau cara IPO.

Analogi adalah “For Dummies” buku – mereka menghabiskan masa dan tenaga yang paling banyak untuk mereka bentuk garis besar dan penutup buku depan dan belakang yang paling banyak dibaca oleh pembeli berpotensi. Tetapi jika anda benar-benar melihat bab-bab individu dan sub-topik anda hanya boleh mencari satu atau dua perenggan pengetahuan samar-samar yang tidak berguna.

Ladies Powerhouse Speakers

Robert Chaen dan Team ChangeUnya bertanggungjawab terhadap Videography and Photography, dan pengeditan video lebih dari 10 Video yang diberikan percuma kepada Connie Low (Promosi MOC MLM peringkat pertama), Penganjur Ladies Powerhouse.

11 Pembicara di Ladies Powerhouse Conference:

“Dr” Wong Jeh Shyan (Miracles Of Capital Founder)
Sharon Ng  (Bonbeau Bhd)
Grace Tan (Sans Therapeutic Bhd)
Melissa Tan (Melistech Bhd)
Yen Tang (Deep White Holdings Bhd)
Shanee Heng (Hong Heng Holdings Bhd)
Esther Law (Excellence Medicare/ YAST Group)
Connie Low (Fashion Library Bhd;  Ladies Powerhouse organizer)
Elizabbeth Siew (Lepro System Bhd)
Amenny Chua (OneWorld Real Estate Group)
Agnes Wong (Syarikat Ong Sdn Bhd)

Esther Law Interview - Banner

Tiada kebenaran dibenarkan untuk menerbitkan dua gambar yang telah diedit di atas (dicipta dan harta Robert Chaen & ChangeU) sebagai Robert Chaen dan Kumpulan Syarikat ChangeUnya memilih untuk tidak dikaitkan dengan Wong Jeh Shyan dan sesiapa yang mempunyai Keajaiban Modal kerana mereka tidak boleh menyokong atau menyokong aksara yang tidak beretika dan tidak mempunyai integriti.

Case-in-Point: Apabila saya menemubual 9 out 10 Speakers di Persidangan Powerhouse Ladies, kebanyakan mereka sebenarnya benar-benar percaya bahawa perniagaan mereka boleh IPO dengan penilaian AS $ 1 Bilion – namun tiada satu pun daripada mereka mempunyai apa-apa bahagian pasaran yang penting dalam produk / kategori perkhidmatan.

Inilah bagaimana pelajar MOC boleh dicuci otak.

NOTIS BERHAD: Saya perhatikan hampir semua pembesar Ladies Powerhouse menggunakan Bhd di nama syarikat mereka. Walaupun sebuah syarikat adalah sah, dan anda mesti menggunakan syarikat ‘Berhad’ di Malaysia jika anda mempunyai lebih daripada 50 Pemegang Saham.

Tetapi saya diberitahu bahawa sebuah syarikat memberi kesan dan implikasi yang jelas bahawa syarikat itu ‘tersenarai awam’ kerana semua syarikat tersenarai awam mestilah ‘Berhad’. Ini adalah salah satu daripada banyak penipuan undang-undang terhadap amalan MOC.

(NOTA: 9 video ini pada Persidangan Powerhouse Ladies Speakers telah diarahkan oleh saya untuk diambil dari semua media sosial kumpulan syarikat saya seperti Movsha Influencers Show, dan saluran YouTube).

 1. Tiada penekanan pada Pemasaran atau CMO

Ia benar-benar mengejutkan bahawa tiada Mekanisme Pemasaran disebut dalam MOC. CMO tidak dianggap sebagai salah satu daripada 4 Eksekutif C peringkat tertinggi. Tidak ada menyebut CMO. Hanya Ketua Pegawai Eksekutif, COO, dan CFO yang disebut dalam sesi MOC.

 1. Wong adalah parasit yang tidak rasmi.

Wong tidak mempunyai pejabat. Dia menyalahgunakan kekuasaannya bahawa para pelajar MOC dengan sengaja akan memberi pinjaman kepada pejabat mereka. Contohnya, Dr. Wong kerap menggunakan pejabat Pengerusi Perpustakaan Fesyen Connie Low di Mitraland, Kota Damansara, PJ, Malaysia dan Food Bar untuk makanan percuma.

Kerana pelajar telah “melabur” banyak wang untuk menghadiri kursus MOC, mereka mempunyai kejatuhan logik dari “SUNK COST” – kadang-kadang orang melabur diri mereka dengan begitu teliti dalam sebuah projek seperti MOC bahawa mereka enggan untuk meninggalkannya, walaupun ketika itu ternyata sia-sia dan sia-sia.

____________________________________________________________________

Kenapa saya pakar terbaik untuk mendedahkan aktiviti perniagaan teduh Wong Jeh Shyan:

Pada 3 hingga 5 Oktober 2018, saya membayar RM14,999 dan menghadiri Persidangan Keajaiban Modal Indonesia pertama di Jakarta.

Walaupun saya bertemu dengan beberapa usahawan yang ikhlas, saya mempunyai banyak keraguan dan persoalan mengenai kredibiliti pendekatan MOC oleh Pengasas Wong Jeh Shyan.

Saya memperlihatkan bahan MOC kepada rakan perniagaan profesional saya di PWC, Merrill Lynch, dan bank pelaburan lain untuk mendapatkan maklum balas. Mereka semua secara konsisten memberitahuku bahawa maklumat yang diberikan selama tiga Persidangan ini adalah topik pembiayaan asas yang mudah diperoleh secara percuma di Google.

Pada 22hb Mei 2019, Jimmy Phoon, lelaki yang berpura-pura kanan Wong mengeluarkan saya dari 4 empat kumpulan WhatsApp MOC serta MOC Most Uspiring Entrepreneurs (Facebook Secret Group) – tanpa SOP biasa tiga amaran bertulis dan sebab yang diberikan untuk pemindahan. Jimmy memberi saya ikon ‘jari tengah’ sebelum dia mengeluarkan saya dari kumpulan MOC.

Penyingkiran saya berlaku dengan sangat cepat apabila saya mencadangkan kepada ahli kumpulan untuk tidak melakukan Panggilan Roll kerana setiap kali pendaftaran baru ditandatangani dia mesti menyalin dan menyisipkan keseluruhan senarai sebelumnya. Saya cadangkan untuk menggunakan Borang Pendaftaran Google Drive dalam talian.

Jimmy sangat bersungguh-sungguh untuk menggunakan Roll Call (sebagai peringatan harian yang jelas terjual untuk menghadiri kursus penyelenggaraan MOC yang akan datang); dan memberitahu saya jika saya tidak suka melihat pemberitahuan Roll banyak, dia mencadangkan saya meninggalkan kumpulan itu. Saya menjawab bahawa Jimmy adalah kurang ajar, dan tidak terbuka kepada idea-idea baru. Dia kemudian mengeluarkan saya dari 4 senarai MOC.

(Nota: Jimmy kini menggunakan Jimmy Ty-Phoon, nama samaran yang saya cipta dan memberinya semasa persidangan J44 Jakarta).

Sejak kejadian penghapusan ahli ini, saya telah mengumumkan pada 29 Mei 2019:

Mulai dari 29 Mei 2019, Ketua Pegawai Eksekutif Robert Chaen dan Kumpulan Organisasi ChangeU (iaitu Carian Eksekutif BorneoHunter, Rangkaian Influencers Movsha, Capital Wentures, CSR Pemuda Ungu) telah memilih untuk tidak dikaitkan dengan Wong Jeh Shyan (yang mempunyai doktor falsafah palsu dari Pakistan ) dan semua MLM peringkat pertama (MOC Promoters), peringkat kedua MLM (projek MOC), dan MLM peringkat ketiga (MOC Alumni), dan sesiapa yang berkaitan dengan Miracles Of Capital.

Kita tidak boleh menyokong atau menyokong aksara yang walaupun sah tetapi tidak beretika dan tidak mempunyai integriti.

#RobertReview (Dr. Wong Jeh Shyan, Keajaiban Modal):

0 | 10

Ini adalah cadangan NO kuat kerana Miracles Of Capital adalah perniagaan pembuatan wang yang jelas dengan struktur perniagaan MLM Kebudayaan penyembahan wira Wong Jeh Shyan – yang mempunyai doktor falsafah palsu.

MOC adalah maklumat generik yang tidak berguna yang boleh anda dapatkan secara percuma dari Google.

Potong kerugian anda dengan MOC dan sertai kumpulan Pitching dan Inkubator yang sebenar.

 

Ditulis oleh Ketua Pegawai Eksekutif-Celebrity Whisperer Robert Chaen

Penipuan Antarabangsa & Pakar Cult.

Ini ulasan produk sebagai pelajar MOC dan sekumpulan pakar pendapat.

Biodata Robert: https://tinyurl.com/y9tx8ocp

Scam & Cult Expert

_____________________________________________________

 • Robert dan Pasukan ScamBustersnya menemui Wong Jeh Shyan telah menutup tempoh penipuannya selama 10 tahun.
 • Wikipedia terbaru Dr. Wong diterbitkan pada April 2019.
 • Robert percaya bahawa dia adalah orang pertama yang menulis mengenai pendedahan awam mengenai Dr Wong Jeh Shyan palsu dan Miracles Of Capital (MOC).

13. Sazzy Falak

CEO Whisperer-Robert dengan Sazzy Falak dan Craig Santy, Penerbit Hollywood Residen Evil dan Looper.

 • MUNGKIN adalah Robert begitu bodoh untuk membayar RM14,998 untuk menghadiri Persidangan MOC:

MOC diperkenalkan kepada Robert oleh kawan Tengku kerajaannya. Apabila Robert menghadiri pratonton MOC pada 4 September 2018, dia bertemu kawan lama, Sazzy Falak. Suami Sazzy adalah “Nash” Nazril Idrus, Ketua Pegawai Eksekutif Precession Capital Bhd. – Pemimpin MOC MLM Peringkat Pertama untuk Indonesia dan Malaysia.

Robert membuat kesilapan RM14,998 kerana kesilapannya sendiri – Robert membeli MOC kerana dia percaya kredibiliti 2 Selebriti yang mengesahkan MOC.

Tetapi Robert telah mengubah kesilapan RM14,998nya menjadi salah satu daripada RM14,998 Pelaburan dan Pelajaran Kehidupan terbesarnya dari Alam Semesta.

Tolong bantu lulus SCAM ALERT ini tentang Dr. Wong Jeh Shyan palsu dan Keajaiban Modal yang Tidak Beretika (MOC) >>

https://tinyurl.com/y6jslrtn

____________________________________________________

 

 

Hashtags:

#WongJehShyan

#MiraclesOfCapital

#MOC

#PrinciplesOfCapital

#MLMCultBusinessScams

Scam & Cult Expert
_____________________________________________________

NOTICE TO ALL MOC ALUMNI – dari Robert Chaen dan Pasukan Pakar ScamBustersnya:

Tinggalkan Dr Wong Jeh Shyan dan Miracles Of Capital (MOC) sebaik sahaja anda boleh, dan hidup dan perniagaan anda kemungkinan besar akan bertambah baik.

Dr Wong dan Promotor Negaranya berminat untuk tekanan rakan sebaya MLM anda untuk menghadiri kursus Pemulihan MOC yang tidak terkira banyaknya dan kelas sokongan generik yang tidak berguna (cth. CXO, X10, Siri Tutorial IPO, Road Show Reactor Campus, dll).

Robert Chaen, kumpulan syarikat ChangeU, dan Rangkaian Usahawan & Pemangkin Movsha telah memilih untuk tidak dikaitkan dengan Dr. Wong Jeh Shyan dan sesiapa yang mempunyai Miracles Of Capital kerana mereka tidak dapat menyokong atau menyokong watak-watak yang tidak beretika dan tidak mempunyai integriti.

Diterbitkan:  2nd July 2019.
Dikemaskini: 16th August 2019.

Leaving is all I have to make you understand, MOC Alumni

Meninggalkan semua Saya perlu membuat anda memahami alumni MOC.

_________________________________________________________________

ScamBusters Logo

Sertai halaman Facebook ScamBusters kami:

https://www.facebook.com/ScamBusters-394277514535176/
When you support a thief

“Apabila anda menyokong seorang pencuri, anda sama buruk dengan pencuri. Anda, keluarga dan komuniti anda akan menerima kembalinya KARMA yang buruk dari pencuri atau orang perseorangan” ~ Robren